„Sunku ką nors pakeisti, kai jauti, kad komanda netiki, jog gali laimėti nuo pat pirmos minutės. Mes negalėjome nuslėpti fakto, kad Mantas Kalnietis šiandien negalės žaisti arba nebus geros formos, ir būtent dėl to žaidėjai, manau, ir prarado tikėjimą savimi. Mes atrišome „Lokomotiv“ rankas jau pačioje pradžioje ir sumokėjome kainą. Mane liūdina ne tai, kad pralaimėjome, o kad nekovojome“, – rėžė G. Krapikas.

Tuo metu varžovų strategas Georgios Bartzokas buvo itin laimingas, nes jo auklėtiniai jau užsitikrino vietą TOP-16 etape.

Jis pripažino, kad dvikovos pabaigoje Rusijos ekipa atsipalaidavo, nes skirtumas buvo tiesiog milžiniškas.

„Normalu, kad kažkiek atsipalaiduoji, kai po dviejų kėlinių pirmauji 36 taškais. Be to, dar juk yra ir garbingas žaidimas“, – šyptelėjo jis.

Primename, kad žalgiriečiai Rusijoje vienu metu ketvirtame kėlinyje atsiliko net 41 tašku (27:68). Be to, jie sužaidė nerezultatyviausias savo rungtynes Eurolygoje ir surinko tik 50 taškų, o per pirmą susitikimo pusę – apskritai vos 17.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)