Įžaidėjas rungtynėse su Stambulo „Anadolu Efes“ buvo arti trigubo dublio ir padėjo savo komandai palaužti varžovus 82:81.

N. Calathesas per 36 minutes pelnė 29 taškus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų, atkovojo 9 kamuolius ir surinko net 42 naudingumo balus.

Nuo karjeros mačą žaidusio graiko atsiliko kitas rezultatyviausias karjeros rungtynes Eurolygoje sužaidęs atletas Janas Vesely.

Čekas akistatoje su Maskvos CSKA iš žaidimo pataikė 14 metimų iš 19, pelnė 31 tašką, atkovojo 5 kamuolius ir surinko 30 naudingumo balų, o jo klubas triumfavo 95:93.

Į simbolinį turo žaidėjų penketuką taip pat pateko Pirėjo „Olympiakos“ centras Nikola Milutinovas, Madrido „Real“ supertalentas Luka Dončičius ir „Žalgirį“ skandinęs Vitorijos „Baskonia“ puolėjas Tornikė Šengelija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)