„Aštuntfinalio nugalėtojas paaiškės iš dvejų rungtynių. Taigi, mes dar turime 40 minučių namuose. Po savaitės žaisime savo arenoje, prie savų sirgalių. Svarbu nenuleisti rankų ir kautis iki pabaigos. Tą ir darysime. Po šio pralaimėjimo turime padaryti išvadas ir tų pačių klaidų nebekartoti“, - pabrėžė D. Adomaitis.

Anot jo, pralaimėta dėl to, jog trečiame kėlinyje pritrūko disciplinos.

„Įgijome devynių taškų persvarą (42:33), tačiau vėliau neatsilaikėme prieš varžovų agresyvią gynybą, nors tą patys nuolat akcentavome. Liudvigsburgo krepšininkai po mūsų 18 klaidų pelnė 20 taškų“, - kalbėjo treneris.

Jis dar kartą akcentavo, kad reikia susikoncentruoti atsakomoms aštuntfinalio rungtynėms, kurios vyks kovo 8-ą dieną (trečiadienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje.

„Negalima džiaugtis ar liūdėti, kai sužaidi sėkmingesnę ar prastesnę atkarpą. Reikia tiesiog žaisti savo žaidimą ir nedaryti klaidų. Tikėkimės, kad sirgaliai mus Klaipėdoje aktyviai palaikys ir visi kartu sieksime panaikinti tą „MHP Riesen“ ekipos 12 taškų pranašumą. Esame nusiteikę kovoti iki pabaigos“, - sakė „Neptūno“ treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)