Jau pirmos pamainos metu M. Kuzminsko krepšinio stovyklos dalyvius aplankė ir Oklahomos komandos „Thunder“ puolėjas Domantas Sabonis.

Po sunkių pratybų paplūdimyje ir krepšinio salėje, stovyklos dalyviai gavo progą ir patys pasivaržyti su NBA žaidėjais.

Populiaraus pasaulyje žaidimo „amerikankė“ arba „karavanas“ finale jaunasis stovyklos dalyvis Dominykas metė iššūkį M. Kuzminskui. Po atkaklios ir daug emocijų pareikalavusios kovos jaunasis krepšininkas įveikė geriausią 2016 metų Lietuvos žaidėją ir sulaukė daugybės savo kolegų ir stovyklos trenerių sveikinimų.

M. Kuzminsko krepšinio stovyklos dalyviai ne tik lieja prakaitą krepšinio ir fizinio rengimo treniruotėse, tačiau dalyvauja diskusijoje su krepšininkais, pramogauja ir puikiai leidžia laisvalaikį.

Mindaugas Kuzminskas su stovyklautojai  / Foto: Mindaugo Kuzminsko krepšinio stovykla
Mindaugas ir Saulius Kuzminskai, Domantas Sabonis ir Povilas Čukinas su stovyklautojais  / Foto: Mindaugo Kuzminsko krepšinio stovykla
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)