Tarp visų Vakarų konferencijos priekinės linijos žaidėjų gruzinas buvo net ketvirtas, o už jo nugaros liko kur kas solidesnės ir garsesnės NBA žvaigždės.

Pavyzdžiui, įpusėjus rinkimams ir paskelbus tarpinius balsavimo rezultatus, gruzinas lenkė Sakramento „Kings“ lyderį DeMarcusą Cousinsą, kuris viešai piktinosi tokia gruzino sėkme.

Visgi, daugybę gerbėjų balsų gavęs Zaza Pačulija nesulaukė trenerių užtarimo ir į NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalį nepapuolė.

Įdomu tai, kad pernai nei Rytų, nei Vakarų komandose nebuvo nė vieno europiečio ar atstovo iš kito žemyno nei Šiaurės Amerika.

Ar gruzino sėkmę gali pakartoti Niujorko „Knicks“ atstovaujantis Mindaugas Kuzminskas, Oklahomos „Thunder“ aukštaūgis Domantas Sabonis ar Toronto „Raptors“ centro puolėjas Jonas Valančiūnas?

Viskas yra įmanoma ir daug kas priklauso nuo mūsų pačių: kaip mes aktyviai ir vieningai balsuosime už savo tautiečius.

NBA lyga nuo šio sezono įvedė rinkimų korekcijas. Sirgalių balsai sudarys tik 50 proc. galutinio sprendimo dėl Rytų ir Vakarų konferencijų startinių penketukų – dar po 25 proc. balsų priklausys patiems NBA krepšininkams ir NBA žurnalistams – žaidėjai galės balsuoti ir patys už save ar už savo komandos bičiulius.

Balsavimo platformą rasite čia – atiduoti savo balsą už mėgstamus krepšininkus galima vieną kartą per 24 val. iš vieno įrenginio.

Taip pat balsuoti galima ir asmeninėje feisbuko paskyroje. Šiuo atveju ant savo feisbuko sienos ar komentaruose reikia užrašyti kandidato vardą, pavardę ir pridėti žymą #NBAVOTE. Per dieną galima balsuoti daugiausiai už 10 skirtingų žaidėjų.

Mindaugas Kuzminskas NBA Visų žvaigždžių rinkimuose

Sausio 5 ir 12 d. bus paskelbti tarpiniai balsavimo rezultatai, o galutiniai rinkimų duomenys bus paviešinti sausio 19 dieną. Atsarginiai komandų žaidėjai paaiškės sausio 26-ąją, juos įprastai išsirinks Rytų ir Vakarų komandų treneriai.

Didžiausią NBA lygos metų šventė – „Visų žvaigždžių“ rungtynės – 2017-ųjų vasario 19 dieną vyks Naujajame Orleane. Kaip įprasta, milžiniško renginio metu vyks geriausių krepšininkų mačas, įvairūs konkursai, įžymybių rungtynės ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)