„Padarėme, ką turėjome padaryti. Turėjome begalę problemų besiruošdami: Donatas (Zavackas), kuriam galbūt plaučių uždegimas, atėjo iš lovos, turime kitų traumų. Noriu padėkoti vyrams už kovą ir ypač susikaupimą ir koncentraciją šiandien. Prieš Prienus nėra lengva žaisti, nes tai pavojinga komanda, bet laimėjome pelnytai“, – pirmuoju sezono medaliu džiaugėsi Dainius Adomaitis.

Tiesa, kitoje barikadų pusėje stovėjusio V. Šeškaus situacija buvo kur kas sudėtingesnė: lemiamuose mūšiuose jis turėjo verstis be Gyčio Sirutavičiaus ir ketvirtfinalyje traumas patyrusių pagrindinių aukštaūgių Vaido Čepukaičio bei Vilmanto Dilio pagalbos.

„Šį sezoną mus lydi mažytis prakeiksmas“, – realybei į akis su nusivylimu veide žvelgė „Vytauto“ treneris.

„Rezultatas neatspindėjo to, kiek įdėjome pastangų. Jėgų jau beveik nebuvo likę, o „Neptūnas“ yra gerai sukomplektuota komanda ir galėjo naudotis didesne rotacija. To mums ir pritrūko“, – mintimis dalijosi 33 minutes žaidęs ir 11 taškų pelnęs Vytautas Šulskis.

Prieniškių jau trečiadienį laukia atsakomoji dvikova BBL aštuntfinalyje prieš Kėdainių „Nevėžį“, kurį pirmoje akistatoje pranoko tik penkiais taškais – 83:78.

„Kažką paprasčiau paklauskite. Tikrai nežinau“, – pasidomėjus, kaip ruošis šioms rungtynėms, pečiais skėsčiojo V. Šeškus.

Už pergalę mažajame finale „Neptūnui“ atiteko 15 tūkst., o „Vytautas“ tenkinosi 10 tūkst. eurų.

„10 tūkst. – irgi pinigai. O Prienams – tai geri pinigai“, – šyptelėjo V. Šeškus, atskleidęs, kad norėtų lemiamoms LKL kovoms rasti tinkamą papildymą. Treneris taip pat pripažino, kad jeigu LKL čempionate jo komanda patektų į ketvertuką – tai taip pat būtų didelis laimėjimas.

Uostamiesčio ekipa taurių turnyruose ant apdovanojimų pakylos kopė pirmą kartą istorijoje. Nuo 2007 iki 2015 metų rengtame LKF taurės turnyre klaipėdiečiai tris kartus pateko į geriausių ketvertą, bet vis likdavo ketvirti.

Prienų komanda savo kraityje turi tris medalius – 2013 ir 2014 iškovotus auksinius ir bronzinį, kurį laimėjo 2011 metais.

V. Šeškaus auklėtiniai ketvirtfinalyje 88:86 parklupdė Utenos „Juventus“, o pusfinalyje priešinosi, bet po pertraukos 67:90 turėjo pripažinti Kauno „Žalgirio“ pranašumą.

Tuo metu klaipėdiečiai pirmoje dvikovoje net 96:58 nepaliko jokių vilčių „Šiauliams“, tačiau šeštadienį lygiai taip pat neprilygo Vilniaus „Lietuvos rytui“ – 79:97.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)