Praėjusią vasarą išbandęs save vasaros lygoje A. Gudaitis neslepia – įsitvirtinti NBA yra jo svajonė, tačiau jis jos siekia tyliai ir rezultatus įrodydamas aikštelėje.

„Svajonė visada yra gyva. Manau, kad kuo tu aukščiau statysi savo svajones, tuo toliau nueisi“, – teigia krepšininkas.

Šiuo metu krepšininkas yra patenkintas savo vaidmeniu „Lietuvos ryto“ komandoje ir džiaugiasi, jog ant jo pečių gula daugiau atsakomybės.

„Aš esu toks žmogus, kad visą laiką iš savęs reikalauju kuo daugiau ir stengiuosi kuo daugiau padėti. Jausdamas didesnį trenerio pasitikėjimą, aš aikštelėje darysiu viską, kad tai pateisinčiau“, – atsakomybės nesikrato žaidėjas.

„Aš vadinu save klaipediečiu, nes ten esu gimęs ir augęs ir šito mano statuso tikrai niekas nepakeis, kad ir kur aš žaisčiau“, – meilę gimtajam miestui išreiškė puolėjas.

A. Gudaitis taip pat papasakojo apie emocijas po pralaimėto pusfinalio, komandos legionierius, meilę filmams ir ypatingą savo muzikinį skonį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)