Apie savo galimybę dalyvauti planetos pirmenybėse JAV krepšinio federacijai patvirtino ir į G. Popovichiaus sąrašą buvo įtraukti Jaylenas Brownas (Bostono „Celtics“), Montrezlas Harrellas (Los Andželo „Clippers“), Masonas Plumlee (Denverio „Nuggets“), Julius Randle'as (Niujorko „Knicks“), Marcusas Smartas (Bostono „Celtics“) ir Thaddeusas Youngas (Čikagos „Bulls“).

Be jų, apie savo galimybes dalyvauti pasaulio čempionate (jeigu pateks į galutinį dvyliktuką) JAV krepšinio federacijai patvirtino Harrisonas Barnesas, Andre Drummondas, Kyle'as Kuzma, Brookas Lopezas, Kyle'as Lowry, Khrisas Middletonas, Donovanas Mitchellas, Jaysonas Tatumas, PJ Tuckeris, Mylesas Turneris, Kemba Walkeris.

Taigi, dabar JAV rinktinė savo sąraše turi 17 NBA lygos žaidėjų.

Amerikiečiai pasaulio čempionatui rengtis pradės rugpjūčio 5-ąją.

Kontrolinių rungtynių cikle amerikiečiai kartą žais su Ispanija, du kartus – su Australija, taip pat sykį susitiks su Kanada.

Galutinį dvyliktuką G. Popovichius paskelbs rugpjūčio 17 d.

Planetos pirmenybes Kinijoje amerikiečiai vienoje grupėje pradės su Čekijos, Turkijos ir Japonijos komandomis.

Kaip jau skelbėme, anksčiau amerikiečiams padėti atsisakė visas būrys į pirmąjį išplėstinį G. Popovichiaus sąrašą įtrauktų žvaigždžių – Kevinas Love'as, Damianas Lillardas, DeMaras DeRozanas, Bradley Bealas, Tobias Harrisas, Zionas Williamsonas, Ericas Gordonas, Anthony Davisas, Jamesas Hardenas ir C.J. McCollumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)