Vos 18 metų amžiaus Maledonas šiuo metu yra laikomas perspektyviausiu savo kartos Prancūzijos krepšininku. Išankstinių NBA naujokų biržų prognozių internetinis puslapis nbadraft.net šiuo metu skelbia, jog ASVEl klube rungtyniaujantis įžaidėjas 2020-ųjų metų naujokų biržoje gali būti pakviestas vienu iš penkių pirmųjų šaukimų.

Praėjusiame sezone Maledonas tapo jauniausiu visų laikų Prancūzijos krepšinio lygos krepšininku, sugebėjusiu pakliūti į Visų žvaigždžių rungtynes, o vasario mėnesį debiutavo gimtosios šalies nacionalinėje rinktinėje surinkdamas 3 taškus ir 5 atkovotus kamuolius dvikovoje su Suomijos ekipa.

Taip pat įžaidėjo pozicijoje rungtyniaujantis Okobo šiais metais baigė savo debiutinį sezoną NBA lygoje. 21-erių metų gynėjas jame atstovavo Finikso „Suns“ klubui, kur per 53 sužaistas rungtynes fiksavo 5,7 taško, 1,8 atkovoto kamuolio ir 2,4 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Galutinį Prancūzijos rinktinės dvyliktuką sudarys šie krepšininkai:

Andrew Albicy (Sankt Peterburgo „Zenit“);
Nicolas Batumas (Šarlotės „Hornets“);
Nando De Colo (Maskvos CSKA);
Evanas Fournier (Orlando „Magic“);
Rudy Gobertas (Jutos „Jazz“);
Louisas Labeyrie (Valencijos „Basket“);
Paulas Lacombe („Monaco“);
Matthias Lessortas (Miuncheno „Bayern“);
Amathas M'Baye („Pinar Karšiyaka);
Frankas Ntilikina (Niujorko „Knicks“);
Vincentas Poirier (Bostono „Celtics“);
Axelis Toupane'as (Malagos „Unicaja“).

Prancūzai varžysis pasaulio čempionato G grupėje, kur jų laukia dvikovos su Jordanijos, Dominikos Respublikos ir Vokietijos krepšininkais. Jei Collet auklėtiniai prasibraus į kitą etapą, jame jų lauks du susitikimai su geriausiomis H grupės komandomis, kuriomis tapti gali Australija, Kanada, Lietuva ir Senegalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)