Krepšininkai įsikūrė viešbutyje ir penktadienį surengs dvi treniruotes prieš artėjantį keturių komandų tarptautinį turnyrą.

Savaitgalį lietuviai susitiks su Pietų Korėjos ir Angolos rinktinėmis, o antradienį vyks dvikova su Čekija. Po šio turnyro komanda rugpjūčio 28 dieną skris į Kiniją.

Laiko skirtumas tarp Lietuvos ir Pietų Korėjos – 6 valandos, todėl mūsų laiku visi trys mačai prasidės pirmoje dienos pusėje.

Šeštadienį, rugpjūčio 24 d. pirmą mačą lietuviai žais su šeimininkais. Rungtynės Lietuvos laiku prasidės 9 val. ryto.

Sekmadienį, rugpjūčio 25 d. antras rungtynes lietuviai žais su Angola. Susitikimas Lietuvos laiku prasidės 11.30 val.

Lietuvos rinktinė atvyko į Seulą

Pirmadienį Lietuvos rinktinė nežais ir tik treniruosis, o antradienį, rugpjūčio 26 d., trečią ir paskutinį kontrolinį mačą prieš pasaulio čempionatą mūsiškiai žais su Čekijos nacionaline ekipa. Susitikimas Lietuvos laiku prasidės vidurdienį – 12 val.

Būtent po šių rungtynių D. Adomaitis ir žada paskelbti galutinį Lietuvos rinktinės dvyliktuką, Kinijoje kovosiantį ir dėl pasaulio čempionato apdovanojimų, ir dėl kelialapių į Tokijo olimpines žaidynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)