Lietuviai antrojo etapo L grupės varžybose Nankino mieste kovos su Dominikos Respublikos ir Prancūzijos nacionalinėmis komandomis.

Tai tapo aišku po to, kai Prancūzijos (2-0) krepšininkai 103:64 (25:18, 25:15, 28:17, 25:14) įrodė pranašumą prieš Jordanijos (0-2) krepšininkus.

Vokiečius anksčiau antradienį sensacingai eliminavusi Dominikos Respublikos rinktinė ketvirtadienį kovos su prancūzais dėl pirmosios G grupės vietos.

Lietuviai tuo metu dėl pirmosios pozicijos H grupėje varžysis su australais. Visos šios keturios komandos L grupėje tarpusavyje kovos dėl dviejų bilietų į ketvirtfinalį.

Prancūzai akistatoje su Jordanija vargo pusantro kėlinio. Antrojo ketvirčio viduryje jie pirmavo tik 36:33, bet tuomet spurtavo net 20:0 ir nutolę 56:33 atgal nesigręžiojo.

Rezultatyviausiai rungtyniavo 19 taškų įmetęs Nando De Colo, dar atlikęs ir 8 rezultatyvius perdavimus. Rudy Gobertas pelnė 16 taškų ir atkovojo 13 kamuolių.

Dvigubai rečiau klydę (11:22) Vincento Collet auklėtiniai varžovus iš Jordanijos už prarastus kamuolius baudė tritaškiais, kurių pataikė 12 iš 19 (63 proc. taiklumas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)