Kanadiečiai pirmoje dvikovos dalyje turėjo iniciatyvą savo rankose, tačiau varžovai lipo ant kulnų ir po dviejų kėlinių komandas skyrė vos du taškai (49:47).

Po didžiosios pertraukos Nigerijos krepšininkai spurtavo ir įgijo 9 taškų pranašumą. Aikštės šeimininkams pavyko sumažinti skirtumą iki minimalaus 81:82, tačiau per likusį laiką nesugebėjo pelnyti taškų ir pralaimėjimo.

Kanados rinktinės strategas N. Nurse'as likus žaisti 7 minutes iki rungtynių pabaigos dar gavo techninę pražangą už ginčus su teisėjais.

Vienas sirgalius sušuko: „Ar žinai, kas jis toks yra?“ Fanas be abejo norėjo priminti arbitrui, kad N. Nurse'as yra ir NBA čempiono Toronto „Raptors“ vyriausiasis treneris.

Pirmose rungtynėse trečiadienį kanadiečiai nugalėjo Nigeriją 96:87.

Kanados rinktinė toliau skris į Australiją, kur sužais penkias kontrolines rungtynes su Australija, JAV ir Naująja Zelandija.

Pasaulio čempionatą Kinijoje kanadiečiai pradės nuo dvikovos su Australija rugsėjo 1 dieną. Vėliau grupės varžybose susigrums su Lietuva ir Senegalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)