JAV nacionalinės ekipos įžaidėjų grandis nėra „perkrauta“ – ją sudaro Kemba Walkeris ir Kyle'as Lowry. Pastarasis dar sveiksta po nykščio operacijos, tad D. Foxo šansai prasibrauti į galutinį 12-uką yra gana realūs.

Į pirmadienį startuosiančią pasirengimo pasaulio krepšinio čempionatui stovyklą atvyks 16 kandidatų.

Priminsime, kad G. Popovichiui tikrai nebuvo lengva sudaryti kandidatų sąrašą, nes vienas po kito vykti šią vasarą į Kiniją atsisakė visas būrys NBA žvaigždžių.

21 metų D. Foxas 2017 metų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas penktuoju šaukimu. Pastarąjį sezoną jis vidutiniškai per rungtynes pelnė 17,3 taško ir atliko 7,3 rezultatyvaus perdavimo.

JAV rinktinė Las Vegase treniruosis iki penktadienio. Rugpjūčio 13-15 dienomis G. Popovichiaus auklėtiniai plušės Los Andžele, o tuomet vyks į Ispaniją, kur bus paskelbtas galutinė rinktinės sudėtis.

Rugpjūčio pabaigoje pasirengimą JAV nacionalinė ekipa tęs Australijoje, o FIBA 2019 turnyrą pradės rugsėjo 1 dieną rungtynėmis su Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)