Kol JAV rinktinei „ne“ taria didžiausios NBA žvaigždės, Ispanija minima kaip dar viena pirmenybių favoritė.

Bet kokiu atveju, tai nieko naujo patiems ispanams.

„Eilę metų patiriame spaudimą ir esame vadinami vienais iš favoritų“, – žiniasklaidai kalbėjo rinktinės strategas Sergio Scariolo.

„Mes atlikome daugelį dalykų ir žinome, jog turime pateisinti lūkesčius. Taip pat žinome, kad galime pralaimėti kažkurias rungtynes, tad turime mėgautis savo kelione pasaulio čempionate negalvodami apie jos pabaigą.

Dabar kol kas negalite kalbėti apie konkurentus. Kol kas tą daryti per anksti ir iki planetos pirmenybių liko daugiau nei mėnuo.

Šiuo metu didžiausias varžovas esame mes patys sau“, – kalbėjo ispanų vedlys.

Pau Gasoliui besigydant traumą, komandos kapitonu bus Rudy Fernandezas.

Ekipos lyderiu turėtų tapti NBA čempionu šią vasarą tapęs Marcas Gasolis. „Mes esame komanda. Esame grupė, turinti įsipareigojimų šiai nacionalinei ekipai, pasitikime darbu ir savo pastangomis“, – pridūrė M. Gasolis.

Ispanijos rinktinės kandidatų sąrašas: Rudy Fernandezas, Marcas Gasolis, Victoras Claveras, Ricky Rubio, Sergio Llullas, Willy Hernangomezas, Pablo Aguilaras, Pau Ribas, Pierre Oriola, Joanas Sastre, Juancho Hernnagomezas, Xavi Rabaseda, Quino Colomas, Jaime Fernandezas, Javi Beiranas ir Ilimane Diopas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)