Denverio „Nuggets“ lyderis trečiajame kėlinyje apšaukė teisėją bei buvo nubaustas technine ir diskvalifikacine pražangomis.

Be savo didžiausios žvaigždės likusi Serbijos rinktinė krito į duobę, iš kurios neišlipo iki pat susitikimo pabaigos.


A. Džordževičius komentuodamas šią situaciją pareiškė, jog taip supykti ant teisėjo buvo kvaila. Emocijų nevaldžiusį 24 metų 213 cm ūgio auklėtinį treneris pavadino dideliu vaiku.

„Ta kvaila reakcija į teisėjo darbą man nepatiko. Galbūt būtume pralaimėję ir su juo, tačiau jis privalėjo likti aikštelėje ir būti vienu iš mūsų lyderių.

Aš su Nikola jau pasikalbėjau. Jis yra vienas geriausių čempionato krepšininkų, mums jo reikia aikštelėje. Tikiuosi, kad daugiau tokie nesusipratimai nepasikartos.

Tikiu, kad Nikola turi puikią asmenybę. Žaidėjai auga visos savo karjeros metu. Jie auga iki pat paskutinės dienos. Nikola dabar yra pačioje savo augimo pradžioje.

Nikolai dar reikia suprasti, kaip tokiame turnyre reikia žaisti. Jis yra didelis vaikas, bet jis supras“, – dėstė A. Džordževičius.

Dėl patirtos pirmosios nesėkmės Serbijos rinktinei ketvirtfinalyje teks kovoti su Argentina. Ispanai ketvirtfinalyje surems ginklus su lenkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)