Serbų strategas buvo paklaustas, ką galvoja apie galimą susidūrimą su JAV rinktine.

„Leiskime jiems žaisti savo krepšinį, o mes žaisime savo. Jeigu susitiksime Kinijoje, tepadeda jiems Dievas“, – pusiau juokais amerikiečius pagąsdino 51-erių specialistas.

Jo treniruojama Serbijos komanda 2014-ųjų planetos pirmenybių finale neturėjo jokių vilčių ir pralaimėjo JAV ekipai 92:129.

Tačiau tuometinis amerikiečių strategas Mike'as Krzyzewski turėjo kur kas galingesnę sudėtį nei 30 krepšininkų atsisakymų padėti rinktinei šią vasarą išklausęs Greggas Popovichius.

„Sveikas atvykęs į klubą“, – paklaustas apie amerikiečių netektis, kolegą paguodė A. Džordževičius, prisiminęs, jog praėjusiame Europos čempionate jo komanda buvo panašiai nukraujavusi.

Šįkart serbai subūrė visas savo žvaigždes, todėl yra laikomi didžiausia grėsme JAV rinktinės sostui.

Bet A. Džordževičiaus mintyse yra daugiau galimų pavojų.

„Kai kurios komandos nėra taip dažnai minimos, nors to nusipelno. Pavyzdžiui, Vokietija, kuriai abukart pralaimėjo pasaulio čempionato atrankoje. Dar yra Graikija, Rusija, Prancūzija, Argentina, Kanada, Brazilija, Ispanija... Aš visiškai nesirūpinu amerikiečiais“, – patikino Serbijos ekipos strategas.

Primename, kad šeštadienį serbai draugiškose rungtynėse Belgrade priims Lietuvos komandą, o pirmadienį ekipos dar kartą susitiks Kaune.

Rugpjūčio 31 d. Kinijoje startuojančiose planetos pirmenybėse Serbija žais D grupėje su Angola, Filipinais ir Italija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)