Kaunietis lemiamose Eurolygos kovose dirbs jau trečius metus iš eilės. Dukart prieš tai lietuviui buvo patikėta švilpti ir turnyro finaluose.

35-erių G. Viliui talkins Olegas Latiševas, Borisas Ryžykas, Saša Puklas, Anne Panther, Mehdi Difallah, Tomislavas Hordovas ir Eminas Mogulkočius.

„Finalo ketvertas yra ilgo sezono kulminacija ne tik sirgaliams, žaidėjams ir treneriams, bet ir teisėjams. Būti atrinktam yra garbė, bet su galimybe ateina ir atsakomybė dirbti aukščiausiu lygiu”, – apie pasirinktus teisėjus kalbėjo Eurolygos teisėjų vadovas Richardas Stokesas.

O. Latyševui ir B. Ryžykui tai bus jau 11-as Eurolygos finalo ketvertas karjeroje.

Eurolygos finalo ketvertas Kaune vyks jau kitą savaitę – gegužės 19-21 d. Be G. Viliaus iča netrūks kitų lietuviškų akcentų – dėl titulo kausis Šarūno Jasikevičiaus treniruojama ir Roko Jokubaičio atstovaujama „Barcelona”, kuri pusfinalyje susirems su Madrido „Real”.

Kitame pusfinalyje Donatas Motiejūnas su „Monaco” mes iššūkį reguliaraus sezono nugalėtojai – Pirėjo „Olympiakos” ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją