Anot Eurohoops šaltinių, neoficialiai svarstomos Pauliaus Jankūno, taip pat „Anadolu Efes“ klubo vadovo Alpero Yilmazo ir „Fenerbahče“ vadovo Maurizio Gherardini kandidatūros.

Eurohoops informaciją neigia BasketNews: skelbiama, kad Eurolygos vadovu pretenduoja tapti „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

M. Glickmanas Eurolygos vadovu darbavosi nuo 2022 m. rugsėjo, o sutartis galiojo iki šių metų liepos pabaigos.

Pasibaigus šiam terminui jis nebetęs darbų. Eurolyga dar svartys ar siūlyti M. Glickmanui likti organizacijoje kaip patarėjui.


Eurolygos prezidento postą užima serbas Dejas Bodiroga. Kiek anksčiau buvo skelbta, kad jis ir M. Glickmanas sunkiai randa bendrą kalbą.

Prieš pradėdamas dirbti Eurolygoje jis ilgus metus sukosi NBA aplinkoje, buvo Portlando „Trail Blazers“ klubo prezidentu.

Amerikiečio atsakomybės buvo susijusios su verslo plėtra – jam pavyko pasiekti tai, kad Eurolygos kovas transliuotų JAV gigantė ESPN televizija.

Jis teigiamai vertino Eurolygos tolimesnę plėtrą ir aktyviai pasisakė už Londono ir Paryžiaus priėmimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją