Likus dviem valandoms prieš 15 val. skrydį Lietuvos rinktinės krepšininkai atvyko į Vilniaus oro uosto išvykimo salę iš karto po pusantros valandos treniruotės.

Taupant laiką lėktuve jau jų lauks paruoštas maistas, o po trijų valandų kelionės Tel Avive šiandien dar numatyta vakarienė. Jei rinktinė būtų atskridusi į Izraelį pirmadienį, antradienį 17 val. jų būtų laukusi treniruotė.

„Norėjosi, kad viskas vyktų pagal planą, bet Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas suteikė mums salę, viešbutyje vyrai gerai pailsėjo. Tiesiog treniruotę iš Izraelio perkėlėme į Vilnių. Ačiū, kad pilotai neprisiėmė rizikų, viską greitai sutvarkė“, – komentavo situaciją treneris.

Paklaustas, kokia situacija dėl Donato Motiejūno, kuris šiuo metu Hjustone dalyvauja savo draugės gimdyme, D. Adomaitis tikino, kad audros padariniai neturėtų sutrukdyti krepšininkui laiku pasiekti Tel Avivą.

Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas tvirtino, kad toks aplinkybių susiklostymas rinktinei išėjo į naudą.

„Tikrai mažiau streso. Ir kalbant apie lėktuvo nusileidimą, jei ten buvo gedimas, ir kalbant apie treniruotę antradienį Tel Avive. Vilniuje turėjome visavertę treniruotę ir procesas buvo geras. Gal tik gerai, kad ne rytoj rungtynės“, – sakė jis.

Pirmąsias Europos čempionato rungtynes Lietuvos krepšinio rinktinė ketvirtadienį žaidžia su Gruzijos krepšininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)