Tarptautinis turnyras Klaipėdoje vyks rugpjūčio 4–5 dienomis. Šį latviai be savo ryškiausios žvaigždės pradės dvikova su Gruzija, o lietuviai – su Lenkija.

Tuo metu 21 metų 221 cm ūgio K. Porzingis rugpjūčio 5-ą dieną Johanesburge NBA rungtynėse atstovaus pasaulio rinktinei. Jis žais kartu su tokiomis NBA žvaigždėmis kaip DeMarcusas Cousinsas, Dirkas Nowitzkis, Serge'as Ibaka, Kyle'as Lowry, Dennisas Schroderis ir kitais.

Krepšinio talentų stovykloje dalyvaus 80 septyniolikmečių ir jaunesnių vaikinų ir merginų iš 26 Afrikos valstybių.

Tiesa, K. Porzingiui pasirengimo Europos čempionatui cikle vis dėlto teks stoti prieš Lietuvos rinktinę.

Rugpjūčio 19-ą dieną numatyta kontrolinė latvių dvikova su lietuviais Rygoje. Tuomet Ainaro Bagatskio auklėtinių gretose turėtų grumtis ir „Knicks“ žvaigždė.

Europos krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis Izraelyje, Turkijoje, Suomijoje ir Rumunijoje. Finalinis etapas numatytas Stambule.

Lietuvos rinktinė žais B grupėje su Ukraina, Izraelis, Gruzija, Italija ir Vokietija, o latvių varžovai D grupėje bus Didžioji Britanija, Rusija, Serbija, Turkija ir Belgija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)