„Nežaisiu Europos čempionate, – savo pranešime informavo ryškiausia Čekijos krepšinio žvaigždė. – Po ilgo ir sėkmingo sezono su „Fenerbahče“ klubu aš esu išsekęs tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Liepos pabaigoje vedžiau savo išrinktąją ir man tai labai svarbu. Aš jaučiu, kad tokia iššūkiui kaip „Eurobasket“ turnyras negaliu pasiruošti per dvi savaites. Rizika patirti traumą ar būti prastos fizinės formos prieš naująjį sezoną gali mane paveikti neigiamai.

Tai nelengvas sprendimas, bet, deja, neturiu kito pasirinkimo. Linkiu palinkėti savo komandos draugams didžiausios sėkmės – aš juos palaikysiu net ir būdamas toli.“

Su „Fenerbahče“ ir Turkijos, ir Eurolygos čempionu tapęs 27-erių metų centras vasarą nusprendė likti Stambulo klube. Praėjusiame sezone 213 cm ūgio čekas stipriausiame Senojo žemyno turnyre per 24 minutes vidutiniškai rinko po 9,6 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 11,7 naudingumo balo.

Čekijos rinktinė Europos čempionato kovas pradės C grupėje, kurioje reikės grumtis prieš Rumuniją, Vengriją, Kroatiją, Ispaniją ir Juodkalniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)