Aštuntfinalio rungtynių išvakarėse Graikijos žurnalistai lankėsi Lietuvos rinktinės treniruotėje ir pabandė pašnekinti R. Šiškauską, graikams puikiai pažįstamą nuo atstovavimo Atėnų „Panathinaikos“ komandai laikų.

38-erių lietuvis garsėja tuo, kad nemėgsta be reikalo aušinti burnos, tačiau šis pokalbis su Graikijos žurnalistais buvo komiškai trumpas – į jokias spekuliacijas apie būsimo mačo favoritus jis nesileido.

„Daugelis žmonių Lietuvoje sako, kad jūsų komanda yra favoritė“, – pokalbį su R. Šiškausku pradėjo graikas Nikos Giannopoulos.

„Kas taip sakė? Atveskite man juos čia. Atkrintamosios varžybos prasideda ir visiškai nebesvarbu, kas vyko anksčiau“, – nukirto lietuvis, nepanoręs diskutuoti apie pirmame etape lietuvių grupėje užimtą 1-ąją, o graikų – 4-ąją vietas.

Tolesnis pašnekesys buvo panašaus pobūdžio. Graikui net nepavyko pabaigti pradėto klausimo apie Lietuvos rinktinės pranašumus.

„Mes per rungtynes pamatysime, kokius pranašumus turime ir ar sugebėsime juos išnaudoti ant parketo“, – žurnalistą nutraukė R. Šiškauskas – Nekalbėkite su mumis apie favoritus.“

Lietuvos ir Graikijos aštuntfinalio rungtynių pradžia šeštadienį – 21.30 val.

Prieš šias rungtynes į kalbas apie tai, kad Lietuvos rinktinė yra favoritė, su graikais nesileido ir Jonas Mačiulis.

„Bus sunkios rungtynės. Pirmiausia dėl to, kad nesvarbu, kaip susiklosto grupių etapas – dabar viskas priklauso nuo vieno mačo. Nesvarbu, kelintą vietą graikai užėmė – jie turi patyrusių žaidėjų žaidėjų ir žino, kaip žaisti tokio tipo rungtynėse.

Manau, viskas spręsis paskutinėmis minutėmis. Diena gali būti gera, o gali būti ir nesėkminga. Tuomet viskas greitai gali virsti aukštyn kojomis. Nesvarbu, ar tu ketvirtas, ar tu pirmas“, – kalbėjo puolėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)