Nors tribūnos Stambulo „Sinan Erdem“ arenoje šeimininkams turkams pasitraukus iš kovos aštuntfinalyje liko pustuštės, tie, kurie nusprendė savomis akimis išvysti kautynes tarp Ispanijos ir Vokietijos bei Slovėnijos ir Latvijos, galėjo trinti rankomis.

Dėl vietos pusfinaliuose susikovusios ekipos žiūrovams padovanojo tokį dėjimų, prasiveržimų, tritaškių, blokų ir fantastiško krepšinio fejerverką, kad šįkart už gražiausių dienos momentų penketuko borto liko ir neįtikėtinus metimus pataikęs ispanas Marcas Gasolis, ir nuo jo neatsilikęs latvis Kristapas Porzingis.

Pasigrožėkite krepšinio šedevrais, kuriuos sukūrė slovėnai Goranas Dragičius, Luka Dončičius ir Gašperas Vidmaras, ispanas Pau Gasolis ir latvis Rolandas Šmitas.

Primename, kad antradienio ketvirtfinaliuose Ispanija ketvirtame kėlinyje susitvarkė su Vokietija 84:72, o Slovėnija epinėje dvikovoje 103:97 atšaldė latvių ambicijas. Ketvirtadienį nugalėtojai tarpusavyje rungsis pusfinalyje.

Likusiuose ketvirtfinaliuose trečiadienį susitinka Graikija ir Rusija bei Italija ir Serbija.

Europos krepšinio čempionato atkrintamosios varžybos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)