„Partnerystė su Lietuvos krepšinio federacija mums didžiulis įvertinimas ir pripažinimas. Džiaugiamės galėdami būti šalia Lietuvos geriausių ir visus kelionių organizavimo klausimus perimti ant savo pečių, – sakė turizmo agentūrų tinklo „West Express“ generalinis direktorius Raimondas Ušeckas. – Tikimės, kad vienam iš sirgalių padovanota kelionė prisidės prie mūsų krepšinio komandos pergalių. Visus žaidime dar nedalyvavusius sirgalius prieš kiekvienas draugiškas rungtynes, kuriose žaidžia Lietuvos rinktinė, kviečiame ieškoti žaidimo vėliavėlių arenose ir pasinaudoti galimybe palaikyti mūsiškius Stambule“.

Visi apsilankę Lietuvos rinktinės kontrolinėse rungtynėse, šią vasarą prie įėjimo iš „West Express“ komandos gauna specialias vėliavėles. Ant jų yra visa reikalinga informacija, kaip krepšinio mylėtojui laimėtikelionę. Sirgaliams užtenka, tiesiog, ateiti į rungtynes, gauti „West Express“ vėliavėlę, užsiregistruoti ir laukti kontrolinių rungtynių maratono pabaigos, kai burtų keliu vienas iš krepšinio gerbėjų bus apdovanotas įspūdingu prizu.

„Džiaugiamės, kad savo sirgaliams galime pasiūlyti ne tik aukščiausio lygio kovas, tačiau ir papildomas staigmenas, – teigė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas. – Kiekvienas iš žiūrovų, kuris ateis palaikyti Lietuvos rinktinės, galės ne tik patirti geriausių emocijų, tačiau ir išmėginti savo laimę „West Express“ žaidime, kurio prizas nepaliks abejingų. Didžiuojamės, kad „West Express“ yra mūsų partneris ir nekantraujame savo sirgaliams pateikti dar daugiau geresnių pasiūlymų“.

Artimiausios Lietuvos rinktinės rungtynės, kuriose krepšinio sirgaliai tęs kovą dėl „West Express“ kelionės, jau rugpjūčio 15 dieną, kai „Žalgirio“ arenoje lietuviai priims Prancūzijos nacionalinę komandą.

Lietuvos rinktinės draugiškų rungtynių sąrašas Lietuvoje:

08-15 19:30 val. Lietuva – Prancūzija („Žalgirio“ arena, Kaunas)

08-23 19:30 val. Lietuva – Islandija („Šiaulių“ arena, Šiauliai)

08-25 19:30 val. Lietuva – Ispanija („Siemens“ arena, Vilnius)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)