18 tūkst. žiūrovų talpinančioje arenoje per Lietuvos rinktinės rungtynes su Slovėnija neužpildyta buvo tik maždaug trečdalis vietų, o didesnę dalį susirinkusiųjų sudarė aktyvūs lietuvių gerbėjai.

Lietuvos krepšinio federacijos atstovų vertinimu, pirmame etape Kazio Maksvyčio auklėtinius galėtų palaikyti 3-3,5 tūkst. aistruolių. Organizatoriai teigia, jog susidomėjimas „arbūziniais“ marškinėliais vilkinčia komanda bilietų kasose – dar didesnis. Jų skaičiavimu, parduota 8 tūkst. abonementų į visas Lietuvos rinktinės rungtynes, be to, lietuviai esą išpirkę dar 6 tūkst. kitų rūšių bilietų.

Po šių rungtynių Lietuvos krepšinio rinktinė Europos čempionato B grupėje dar sužaisti keturis susitikimus. Šeštadienį lietuviai susirems su olimpiniais vicečempionais prancūzais, sekmadienį – su čempionato šeimininkais vokiečiais, antradienį – su Vengrija, trečiadienį – su Bosnijos ir Hercegovinos rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją