Trenerių sprendimu į pasaulio krepšinio čempionatą Kinijoje nevyks Eimantas Bendžius.

„Eimantas yra tikras profesionalas ir visos stovyklos metu nuoširdžiai dirbo bei atidavė visas jėgas. Norime jam padėkoti už tai. Jis rūbinėje ir komandoje duodavo gerą impulsą, pozityvą, išlaikė komandos dvasią aukščiausiame lygyje. Jei vykdavo kažkoks nesusipratimas, jis rasdavo ir pasakydavo teisingą žodį, numesdavo gerą juokelį ir vėl visi būdavo „tame pačiame puslapyje“. Sprendimas yra nelengvas, bet, deja, jį reikia priimti“, – sakė rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Tokiu būdu Lietuvos nacionalinės komandoje pasiruošimą pasaulio čempionatui, iki kurio pradžios – jau mažiau nei dvi savaitės, tęs 14 krepšininkų. Iš jų D. Adomaitis turės išsirinkti 12 žaidėjų, keliausiančių į Kiniją.

Jau anksčiau jis padėkojo už darbą Adui Juškevičiui, Gyčiui Masiuliui ir Martynui Echodui.

Lietuvos rinktinė draugiškame turnyre Espo mieste net 87:46 nuskriaudė šeimininkę Suomiją ir 88:72 pranoko Rusiją.

Primename, kad kitos savaitės viduryje lietuviai persikels į Azijos žemyną, o tiksliau į Pietų Korėją, kurios sostinėje Seule sužais paskutines trejas kontrolines rungtynes prieš planetos pirmenybes – rugpjūčio 24 d., šeštadienį, su šeimininkais korėjiečiais, rugpjūčio 25 d., sekmadienį, su Angola ir rugpjūčio 27 d., antradienį, su Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)