Pastaraisiais metais kiekvienam didesniam krepšinio turnyrui patriotinį vaizdo kūrinį paruošiantis „Gidranity“ šįkart prie savo darbo paliko ir komentarą.

„Po skaudžios žinios dėl Luko, tikiuosi, šis klipas įneš vilties ir tikėjimo. Mūsų rinktinė niekada negarsėdavo kaip vieno žaidėjo komanda. Ne kartą mūsų vyrai įrodė, kad eidami išvien, tampa sunkiai sustabdoma jėga net ir pačioms stipriausioms rinktinėms. Mūsų stiprybė – vienybė. Juk mes – maža valstybė su didele širdimi!“ – rašo klipo autorius.

Lietuvos krepšinio rinktinė jau pasirengimo Europos čempionato finišo tiesiojoje. Dainiaus Adomaičio auklėtiniams liko sužaisti vienerias kontrolines rungtynes su titulą ginsiančiais ispanais (penktadienį 19.30 val.)

Europos krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis Izraelyje, Turkijoje, Suomijoje ir Rumunijoje. Finalinis etapas numatytas Stambule. Lietuvos rinktinė Izraelyje žais B grupėje su Ukraina, Izraelis, Gruzija, Italija ir Vokietija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)