Likus mažiau nei minutei iki lemiamo kėlinio pabaigos po bosnių rezultatyvios atakos slovėnai atsiliko 89:93.

Strategas A. Sekuličius nedelsdamas paprašė minutės pertraukėlės, nes jo vadovaujamai komandai išsigelbėjimui buvo likusios 53 sekundės.

Tai buvo bene blankiausios Luka Dončičiaus rungtynės šiame Europos čempionate. „Mavericks“ ir Slovėnijos rinktinės žvaigždė prametė visus 8-is tritaškius (0/8) ir pelnė 16 taškų.

Minutės pertraukėlės metu L. Dončičius neslėpė nusivylimo dvikovos eiga ir savo komandos žaidimu.

„Mes kalbame apie pusfinalį, ar ne? Na gi, (...) mes per anksti apie tai kalbame!“, – nevengdamas keiksmažodžių šaukė L. Dončičius ir sviedė vandens buteliuką žemyn.

Po šio epizodo strategas A. Sekuličius ėmė dalinti žaidėjams nurodymus.

Minutės pertraukėlė neišgelbėjo slovėnų, kurie sekmadienį vakare nusileido bosniams 93:97 ir patyrė pirmą nesėkmę čempionate.

Ji stipriai komplikavo Lietuvos situaciją: dabar Kazio Maksvyčio auklėtiniams reikia tikėtis prancūzų pergalės prieš bosnius bei laimėti likusias dvejas rungtynes prieš vengrus ir tuos pačius bosnius.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją