Dviejų pastarųjų sezonų naudingiausias NBA krepšininkas ketvirtadienį 29 taškais prisidėjo prie žūtbūtinės serbų pergalės 100:94.

Geriausiai savo talentą N. Jokičius pademonstravo likus žaisti pusantros minutės iki ketvirto kėlinio sirenos. 27-erių vidurio puolėjas aikštės kampe nepabūgo prieš jį stovėjusio 211 cm ūgio G. Antetokounmpo, kuris keturis kartus yra rinktas į geriausiai besiginančių NBA žaidėjų penketą. Serbas po suktuko žingtelėjo atgal už tritaškio linijos ir atsispyręs viena koja paleido kamuolį aukšta trajektorija – tiesiai į taikinį.

„Jei Dirkas Nowitzkis ir Arvydas Sabonis susilauktų vaiko, tai būtų Jokičius“, – taip fantastiškas epizodas įvertintas oficialioje Europos krepšinio čempionato „Twitter“ paskyroje.

Patikėti savo akimis negalėjo ir ilgametis Prancūzijos rinktinės puolėjas Nicolas Batumas, nusprendęs patausoti jėgas ir nedalyvauti artėjančiose žemyno pirmenybėse.

Tiesa, nors N. Jokičius savo bomba padidino šeimininkų persvarą iki 8 taškų, 40 taškų suvertusio G. Antetokounmpo vedami graikai suspėjo išlyginti rezultatą ir perkelti kovą į pratęsimą. Vis dėlto pergalės Svetislavo Pešičiaus auklėtiniai iš rankų nepaleido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)