Kaip teigia ESPN, „Team USA“ starto penkete buvo Kemba Walkeris, Donovanas Mitchellas, Harrisonas Barnesas, PJ Tuckeris ir Brookas Lopezas, o varžovų gretose buvo daugiausia žaidėjai, padėję JAV rinktinei įveikti FIBA pasaulio čempionato atranką.

Nugalėtojų rinktinei vadovavo treneris Jeffas Van Gundy.

Žinoma, dėmesio centre atsidūrė apnuoginta tiesa – kaip stipriai nukraujavusi, be žvaigždžių likusi JAV rinktinė ketina Kinijoje kovoti dėl aukso medalių ir apginti čempionės titulą?

G. Popovichiui teko vieną po kito priimti NBA žvaigždžių atsisakymus ir atsiprašymus, bei ieškoti kandidatų į nacionalinę ekipą išplėstinio sąrašo apačioje.

Nepaisant nuogąstavimų, JAV rinktinė vis dar laikoma pavojingiausia varžove bet kuriai FIBA 2019 turnyro dalyvei – talento šioje rinktinėje užtektinai, net jei marškinėlių ir nesivelka ryškiausios žvaigždės.

Pasaulio čempionate JAV E grupėje žais su Turkija, Čekija ir Japonija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)