Denverio „Nuggets“ klube rungtyniaujantis J. Hernangomezas sutiko finalą stebėjusį pasaulio krepšinio čempionato ambasadorių Kobe Bryantą bei paprašė jo pasirašyti ant batelių. Los Andželo „Lakers“ legendos pasirašytais bateliais besidžiaugęs ispanas juos nešiojo ant savo kaklo.

Su bateliais ant kaklo atletas lipo ir ant apdovanojimų pakylos.


Tribūnose po rungtynių J. Hernangomezas sutiko ir savo tėvus, kurie pasaulio čempione tapusiai Ispanijos rinktinei davė šeštadalį žaidėjų – vienas ispanų lyderių šiose pirmenybėse buvo ir Juancho brolis Willy Hernangomezas.

„Šeima mumis labai didžiuojasi. Mano mama, mano tėvas, mano sesuo, mano senelis ir senelė. Jie visi mus labai palaiko. Ačiū jums!“, – sakė Juancho.

Po džiaugsmo šokių su šeima J. Hernangomezas nusilenkė ir Ispanijos rinktinės veteranams. Puolėjas bendraudamas su žiniasklaida pabrėžė, kokie svarbūs komandai yra Marcas Gasolis, Rudy Fernandezas bei Ricky Rubio, kurie kartu su broliais Hernangomezais buvo rezultatyviausi ispanų žaidėjai finale.

„Per pastaruosius du mėnesius aš turėjau galimybę mokytis iš nuostabių mokytojų Ricky, Marco ir Rudy. Tie vaikinai yra nuostabūs. Jie yra gimę laimėti“, – teigė vidutiniškai po 10,5 taško ir po 5,4 atkovoto kamuolio per rungtynes čempionate Kinijoje rinkęs J. Hernangomezas.

Su J. Hernangomezu sunku nesutikti. R. Fernandezas ir M. Gasolis pasaulio čempionais tapo jau antrą kartą pakartodami 2006-ųjų sėkmę. Jie abu yra ir dukart olimpinių žaidynių vicečempionai. R. Fernandezas turi tris aukso, vieną sidabro ir vieną bronzos, o M. Gasolis – du aukso, vieną sidabro ir du bronzos medalius iš Europos čempionatų.

Šių metų pasaulio pirmenybių naudingiausiu krepšininku tapęs R. Rubio į savo kolekciją pasidės pirmąjį planetos čempionato medalį. Iki šiol 28-erių įžaidėjas turėjo olimpinį sidabrą bei bronzą ir du Europos čempionato aukso, vieną sidabro ir vieną bronzos medalius.

Šių žaidėjų padedama Ispanijos rinktinė per pastaruosius trylika metų ant apdovanojimų pakylos nelipo tik dvejuose didžiuosiuose čempionatuose – 2010 ir 2014 metų pasaulio pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)