Belgams padėti negalės po traumos atsigauti nespėjęs lyderis Mattas Lojeski, o Olivier Troisfontainesas ir Amaury Gorgemansas taip pat tikrai nežais Europos čempionate.

Tuo metu Retinas Obasohanas ir Vincentas Kestelootas, nors ir nepateko į dvyliktuką, vis dar lieka sportuoti kartu su komanda. Jeigu kas nors patirtų traumų, vienas iš šių žaidėjų užimtų atsilaisvinusią vietą.

Galutinis belgų dvyliktukas: Samas Van Rossomas, Jonathanas Tabu, Manu Lecomte, Quientinas Serronas, Jeanas Salumu, Jeanas-Marcas Mwema, Hansas Vanwijnas, Pierre'as-Antoine'as Gillet, Maxime'as De Zeeuw, Axelis Hervelle, Kevinas Tumba ir Ismaelis Bako.

Belgijos rinktinė Europos čempionato kovas pradės D grupėje, kurioje dar žais Turkija, Rusija, Serbija, Latvija ir Didžioji Britanija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)