Šią vasarą su Atėnų klubu sutartį pasirašęs gynėjas pilna jėga ruoštis sezonui pradės kur kas vėliau, nei buvo planuota, tačiau 23-ejų šilališkiui netrūksta optimizmo.

„Esu laimingas vėl būdamas Atėnuose. Psichologiškai jaučiuosi tvirtas – manau, tai yra labai svarbu. Žinoma, kiekviena trauma sukelia liūdesį, ypač tokioje situacijoje, kai buvau ant Europos čempionato slenksčio, – „Panathinaikos“ klubo interneto svetainei sakė 180 cm ūgio lietuvis. – Visgi nuoširdžiai galiu pasakyti, kad bandau išlikti pozityvus, sunkiai dirbsiu ir į aikštelę grįšiu kaip galima greičiau.“

Praėjusį sezoną Eurolygoje L. Lekavičius vidutiniškai žaidė po 18 minučių, pelnė 8,5 taško, atliko 3,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 8,8 naudingumo balų.

Po sėkmingo sezono krepšininką perpirkti iš Kauno „Žalgirio“ nusprendė „Panathinaikos“ klubas, kauniečiams sumokėjęs išpirką, o žaidėjui pasiūlęs šešis kartus didesnį atlyginimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)