Vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis šį kartą poilsį suteiks keturiems iš 18 turimų krepšininkų – Jonui Valančiūnui, Adui Juškevičiui, Gyčiui Masiuliui ir Martynui Echodui.

Gausiai į „Švyturio“ areną plūstantys sirgaliai pirmieji turės progą pamatyti vieną iš dviejų NBA lietuvių – Domantą Sabonį, kuris nevyko į Ispaniją ir praleido pirmąją dvikovą.

Tie, kurie dar neturi bilietų į rungtynes, gali nenusiminti. Prekyboje pasirodė papildomų bilietų, todėl fanai dar turi progą pamatyti Lietuvos krepšinio rinktinę gyvai. O tokių progų šiais metais bus tik dvi – sekmadienį Klaipėdoje ir rugpjūčio 12 dieną Kaune.

Lietuvos rinktinės sudėtis mače su Suomija:

Primename, kad Pamplonoje lietuviai vertėsi be J. Valančiūno, D. Sabonio, Pauliaus Jankūno, Renaldo Seibučio, Manto Kalniečio ir pralaimėjo Ispanijos komandai 70:78.

Kitą šeštadienį, rugpjūčio 10 d., mūsiškiai svečiuosis Belgrade, kur kausis su Serbija, o pirmadienį, rugpjūčio 12 d. priims tuo pačius serbus jau savo aikštėje – Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Vėliau Lietuvos rinktinės laukia kontrolinis turnyras Suomijoje, o prieš pat čempionatą – paskutiniai testai Pietų Korėjoje. Iš viso prieš atvykdami į Kiniją lietuviai sužais devynis draugiškus mačus.

Planetos pirmenybes lietuviai pradės H grupėje kartu su Australijos, Kanados ir Senegalo atstovais.

Iki pasaulio čempionato starto teliko 26 dienos.
FIBA 2019 metų pasaulio čempionato H grupės rungtynių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)