Po šio sprendimo V. Collet savo komandos sudėtyje turi 12 sveikų krepšininkų, o du rinktinės kandidatų sąraše esantys krepšininkai – įžaidėjas Andrew Albicy ir vidurio puolėjas Moustapha Fallas vis dar gydosi traumas.

Nors teorinių vilčių, kad kažkuriam iš šių žaidėjų medikai leistų pilna jėga sportuoti, prancūzai dar turi, V. Collet pripažįsta sunkiai įsivaizduojantis variantą, jog krepšininkas vietą rinktinės dvyliktuke gautų paskutinėmis dienomis prieš Eurobasket 2022 turnyrą.

„Sunkiai įsivaizduoju situaciją, kad žaidėjai jungtųsi prie komandos paskutinėmis dienomis prieš čempionatą“, – pripažįsta patyręs krepšinio specialistas.

Jo treniruojama komanda kitą savaitę sužais dvejas 2023-ųjų pasaulio krepšinio čempionato atrankos K grupės varžybų rungtynes – namie su Čekija ir išvykoje su Bosnija ir Hercegovina.

Toje pačioje grupėje esantys lietuviai išvykoje žais su Vengrija, o namie – su Juodkalnija.

Prancūzija su Lietuva yra patekusios ir į tą pačią Europos čempionato B grupę. Kelno mieste abi ekipos akis į akį susidurs rugsėjo 3 dieną.

Prancūzijos rinktinės sudėtis

Gynėjai: Thomas Heurtelis, Timothe Luwawu-Cabarrot, Theo Maledonas, Evanas Fournier, Elie Okobo, Isaia Cordinier;

Puolėjai: Guerschonas Yabusele, Amathas M'Baye, Terry Tarpey;

Vidurio puolėjai: Rudy Gobertas, Vicentas Porier, Mouhammadou Jaitehas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją