„Kodėl klausiate manęs? Klauskite FIBA“, – ragino žurnalistus D. Adomaitis ir pradėjo emocingą savo monologą.

„Antros rungtynės iš eilės! Su australais žaidėme regbį, o dabar net neleido prisiliesti. Tai sumautai juokinga! Kam tada jie turi tą VAR sistemą? Nereikia būti protingam, reikia būti sąžiningam – tik sustabdyti rungtynes ir nueiti peržiūrėti epizodą!

Mūsų vaikinai praleidžia visą vasarą be šeimų ir negauna nė vieno dolerio ar euro. Didžiausia pagarba jiems! Bet kažkas negerbia šio žaidimo!“, – delnais trenkęs į stalą nusikeikė D. Adomaitis.

Prancūzų strategas Vincentas Collet tikino, kad kontroversiško epizodo nepastebėjo.

Įdomu, kad FIBA kuriam laikui pašalino šios konferencijos vaizdo įrašą iš oficialaus savo kanalo, o vėliau grąžino jį, bet cenzūruotą.

Primename, kad apmaudžiai pasibaigus mūšiui su Prancūzija, kurį po kelių abejotinų teisėjų sprendimų lietuviai pralaimėjo 75:78 ir prarado visus šansus prasibrauti į pasaulio čempionato ketvirtfinalį, mūsų šalies nacionalinės komandos atstovai pateikė protestą.

Lietuvių kantrybės taurę perpildė paskutinę minutę ne pagal taisykles kamuolį nuo lanko numušęs Rudy Gobertas, kai baudos metimą metė Jonas Valančiūnas.

Kaip Krepšinis.lt patvirtino neįvardintu likti norėjęs aukščiausios kategorijos arbitras, teisėjų klaida buvo akivaizdi. R. Gobertas numušė kamuolį pažeisdamas taisykles. Toje situacijoje turėjo būti įskaitytas vienas taškas ir rezultatas tapti lygus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (656)