Dovanos ir sveikinimai vis plaukia. Ir tai yra geriausias įrodymas, kad net ir praėjus porai metų po pergalės šokių konkurse žaviosios moters populiarumas neblėsta, rašoma LNK pranešime spaudai.

Išskirtiniame interviu LNK laidai „Gyvenimas pagal moteris“ J.Bartaškienė prisipažins: dabartinė šlovė yra tarsi didžiausias kontrastas jos praeičiai. Nes kadaise kasdienybėje būta ir skaudžių momentų.

„Gyvenime buvo visko, teko ir ašarų nemažai išlieti. Galėjau paskęsti savo kambaryje nuo tu ašarų. Tačiau aš - ne iš tų moterų. Geriau tegul man pavydi, negu manęs gaili. Turiu to sportinio azarto, kuris mane gelbsti visose situacijose“, - laidoje pasakos visuomet energinga aerobikos trenerė ir penkių anūkų močiutė.

Kaip žinomai moteriai pavyko įveikti gyvenimo sunkumus? Kokias amžinos jaunystės paslaptis ji žino? Kodėl J.Bartaškienės vedami aerobikos užsiėmimai Kaune sulaukia neįtikėtino populiarumo? Ir kas sutuoktinio akyse ją pavertė... karaliene? Visi atsakymai – jau šį antradienį 21.00 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.