„Šią vasarą norime svečius paraginti nepravažiuoti Molėtų: kviečiame aplankyti miestą bei geriau pažinti jį,“ – teigia Molėtų turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Daiva Kulienė. Kviečiame tai padaryti kitaip – keliaujant specialiu maršrutu „siurprizu“ ir žaidžiant, rašoma pranešime spaudai. Intriga ir netikėtumas miesto svečius lydės visą laiką keliaujant maršrutu „Molėtai – tarp žvaigždžių ir ežerų“, kurį galite rasti čia. Maršrute-siurprize pateikiama tik pirmos siūlomos pamatyti vietos Molėtuose informacija, o kas laukia toliau sužinosite apsilankę prie „Raudonųjų mūrų“ Molėtuose ir čia pasižymėję. Kitoje vietoje pasižymėję sužinosite dar kitą vietą ir taip jums bus pristatyta net 12 vietų ir vietelių Molėtuose. Visų keliavusių šiuo maršrutu, suradusių vietas ir jose pasižymėjusių, laukia ne tik puikūs įspūdžiai, bet ir prizai.

Molėtai

Kaip žaisti?

• Atsidarykite šį kelionės maršrutą savo telefono interneto naršyklėje (www.pamatykLietuvoje.lt/Moletai2019);

• Aplankykite maršrute nurodytą vietą ir joje pasižymėkite:

o suraskite maršrute jūsų lankomą objektą;

o paspauskite ties juo esantį mygtuką „Pasižymėti“;

o pasižymėti galėsite tik būdami prie to objekto (tai nustatyti leis jūsų telefono GPS);

o nepavykus pasižymėti, vadovaukitės pateikiamomis instrukcijomis.

• Pasižymėję gausite informaciją apie kitą maršruto vietą, į kurią ir keliaukite toliau;

• Vadovaudamiesi maršruto nuorodomis aplankykite visas 12 maršruto vietų;

Molėtai

Aplankius visas maršruto vietas ir jose pasižymėję gausite prizo kodą, kurį galėsite iškeisti į šio žaidimo prizus bei jį užregistruoti pagrindinių prizų lošimui. Žaidimo dalyviai užsukę į Molėtų turizmo ir verslo informacijos centrą (Inturkės g. 4) ir pateikę gautą prizo kodą galės jį iškeisti į vieną Molėtų suvenyrą – automobilio kvapuką. Rugsėjo pabaigoje iš visų žaidimo dalyvių, burtų keliu bus išrinkti du laimingieji, kuriems atiteks vertingi ir naudingi kelionėse prizai – „Rapala“ kuprinės, pripildytos dar ir papildomais žaidimo rėmėjo siurprizais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją