Programa „Viva Las Office“ siūlo rezervuoti kambarius viešbučiuose „Bellagio“ bei ARIA, kuriuose nuotoliniu būdu dirbantiems žmonėms numatytos tokios lengvatos kaip lankstesnės įsiregistravimo bei išsiregistravimo valandos ir specialus „vykdantysis asistentas“.

„Mes suprantame, kad dirbti iš namų kiekvieną dieną gali būti sunku ir nuobodu, todėl su džiaugsmu siūlome apsistoti viešbučiuose „Bellagio“ ir ARIA, kuriuose sudarytos sąlygos suderinti darbą ir pramogas, - pranešime spaudai sakė „MGM Resorts“ komercijos ir plėtros direktorius Atifas Rafiqas. – Šie paketai sudaryti taip, kad pasiūlytų geriausias abiejų sferų puses. Pasinaudoję šiuo pasiūlymu, svečiai gaus saugią bei erdvią darbo vietą ir tuo pačiu galės naudotis tais malonumais bei potyriais, kuriais garsėja Las Vegasas“.

Svečiai gali rezervuoti kambarius trims, keturioms ar penkioms naktims (nakvynės kainos prasideda nuo 100 dolerių už naktį) ir po darbų ar per darbo pertraukas gali mėgautis visais kurorto privalumais. Jie, pavyzdžiui, gali dalyvauti konferenciniame pokalbyje iš pavėsinės prie baseino, užsisakyti masažą per pietų pertrauką ar pasinaudoti laiminga valanda viešbučio lošimų namuose. Į šio pasiūlymo paketą įtrauktas „vykdantysis asistentas“ padės rezervuoti pramogas, kad dirbantys svečiai galėtų laiku baigti savo darbus.

„Viva Las Office“ paketai taip pat siūlo pigesnius bilietus skrydžiams su avialinijų bendrove JSX, kuri skraidina į Las Vegasą iš Berbanko, Siatlo, Orandžo apygardos, Dalaso ir Oklando.

„MGM Resorts“ dėl COVID-19 rizikos taiko prevencijos priemones: savo svečių ir darbuotojų visose viešose vietose, net ir prie baseino, prašo dėvėti veido kaukes. Kai kurios procedūros, pavyzdžiui, registracija viešbutyje, gali būti atliktos skaitmeniniu ar bekontakčiu būdu.

Keliuose didesniuose Nevados miestuose, įskaitant ir Las Vegaso regioną, barai šiuo metu yra uždaryti, tačiau birželio mėnesį buvo leista atsidaryti barams, esantiems lošimų namuose. Lošimų namų lankytojai privalo dėvėti veido kaukes ir prie žaidimų stalų laikytis nustatyto atstumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)