„Vykstantys į poilsinę kelionę daugiausiai laiko praleidžia būtent viešbutyje. Tad siūlau netaupyti komforto sąskaita ir nerizikuoti susigadinti atostogas. Viešbučio dydis, specializacija, maitinimas, pramogos, vieta – į visa tai reikia atsižvelgti“, – iš karto patarė N. Kurtinaitienė.

„Long Beach Resort & Spa“

Šis maitinimo tipą „ultra viskas įskaičiuota“ siūlantis penkių žvaigždučių kategorijos viešbutis itin mėgiamas tautiečių dėl dėmesio šeimoms ir pramogų vaikams. Norintiems tokio poilsio verta atkreipti dėmesį į tai, kokias pramogas, maitinimą siūlo viešbutis, ar jame teikiamos medikų paslaugos, galimybė išsikviesti juos.

„Dažnai girdime iš klientų, jog jie renkasi viešbutį pagal jo dydį, užsipildymą. Įdomu tai, kad lietuviai mėgsta šurmuliuojančius viešbučius net keliaudami su šeima, dalyvauja vakarinėse programose“, – sakė N. Kurtinaitienė.

Ji pridūrė, kad patys populiariausi viešbučiai dažniausiai ir būna skirti visai šeimai. Svarbu, kad visi turėtų veiklos, galėtų žaisti, pramogauti su animatoriais.

„Saphir Hotel“

Šis keturių žvaigždučių kategorijos viešbutis siūlo „viskas įskaičiuota“ maitinimą. Jis turi itin didelę teritoriją, o aplink save – geriausias kurorto diskotekas. Tad jį renkasi tiek šeimos, tiek jaunimas.

Ilsėtis galima tiek viešbutyje, tiek vilose: „Šis viešbutis maloniai nustebina lankytojus pasiūlydamas lietuviškos mišrainės ar netgi šaltibarščių. Ir nesistebėkite čia išgirdę lietuvišką muziką.“

Turkija

„Lonicera World“

Šis viešbutis vilioja poilsiautojus dėl savo nestandartinio išplanavimo: vienoje teritorijoje yra įsikūręs ir penkių, ir keturių žvaigždučių viešbutis. Tad užsisakę pastarąjį, galėsite mėgautis dalimi brangesnio viešbučio infrastruktūros.

„Šiuo atveju matome puikų kainos ir kokybės santykį. Siūloma daug paslaugų ir pramogų, didžiulė teritorija. Čia – tikras rojus vaikams: yra ir vandens parkas, ir mažas zoologijos sodas. Na ir, žinoma, nemokami ledai“, – vardijo N. Kurtinaitienė.

„The Raga Side“

Praėję metai atskleidė vieną įdomią tendenciją: pastaruoju metu smarkiai išpopuliarėjo tik saugusiems skirti viešbučiai. Tad viena populiariausių poilsio vietų tapo šis penkių žvaigždučių tik suaugusiems skirtas viešbutis, siūlantis „ultra viskas įskaičiuota“ maitinimą.

Jis išsiskiria maisto kokybe, netgi siūlo „Fine Dining“ paslaugą, į maitinimo paketą įtraukti ir importiniai gėrimai. Viešbutis naujas ir turi puikią infrastruktūrą: ramesnę zoną pagrindiniame pastate, vakarėlius prie baseino. Čia vyksta gyvos muzikos vakarai, pramogos, diskotekos ir net putų šou.

„Šis viešbutis įsikūręs itin arti Sidės miesto centro, tad siūlome jį rinktis norintiems susipažinti su istoriniu miestu, pramogauti jame. Galima vakarais pasivaikščioti jūros pakrante nusidriekusia promenada“, – pridūrė N. Kurtinaitienė.

Turkija

„Numa Beach Hotel“

Šis penkių žvaigždučių kategorijos viešbutis taip pat skirtas tik suaugusiems ir siūlo „ultra viskas įskaičiuota“ maitinimą. Jis naujas – atidarytas tik 2014 m.

Čia rekomenduojama vykti tiems, kas nori ramesnio poilsio ne tik be vaikų, bet ir be trankių vakarėlių. Jame nevyksta jokia aktyvi animacija, tik kartais groja gyva muzika. Dalis lietuvių čia traukia dėl modernaus dizaino, SPA centro, baseino ant stogo bei kokybiško maitinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)