Vienas gražiausių paplūdimių – Mai Khao Beach – garsėja ypatinga pramoga. Tai – fotografavimasis su kylančiais ir besileidžiančiais lėktuvais, kadangi visai šalia paplūdimio yra oro uostas.

Puketo oro uosto viršininko pavaduotojas Wichitas Kaeothaithiamas „Bangkok Post“ pranešė, kad netrukus tokia pramoga taps nelegalia, o, kaip žinia, Tailande galioja itin griežtos bausmės.

Skelbiama, kad toks asmenukių troškimas su lėktuvais kiek blaško lėktuvų pilotų dėmesį. Apie tai jau buvo kalbėta ne kartą, tačiau tik dabar valstybė ėmėsi veiksmų.

„Netrukus bus aptverta saugumo zona paplūdimyje, kur turistai nebus įleidžiami ir negalės darytis taip visų trokštamų asmenukių. Tikimės, kad šis sprendimas bus veiksmingas“, - kalbėjo viršininko pavaduotojas.

Jis taip pat priminė, kad Tailande vis dar galioja ir mirties bausmė, kuri gali būti taikoma net ir tokios draudžiamos pramogos, kaip asmenukė, pažeidėjams. Ilgiems metams kalėjime turistai gali būti baudžiami už rūkymą draudžiamose vietose ar už nelegalių priemonių vartojimą.

Šaltinis
Temos
Anglija.today