Na, bet jei jau įtakingi ir garbingi žmonės sako, kad lyg makavykas po lietaus išdygusi Meksika dabar išties yra rojus žemėje, tai būdamas paprastu žmogumi galiausiai imi ir patiki. Negali gi jie visą laiką meluoti. Nors kažkada ir esu pareiškęs, kad jokios reklamos ar influenceriai man nėra ir nebus paveikūs, tačiau maža ką žmogus savo gyvenime būni pareiškęs, pagalvojau, kraudamasis kuprinę.
Žodžiu, nenorėdamas būti nešiuolaikišku ir trokšdamas nors trumpam pabėgti nuo celofaninės lietuviškos žiemos pamaniau, kad gal ir įdomu būtų pamatyti šalį, dėl kurios dabar vyksta toks masinis leidimas į kelnes. Juolab, kad visi dievagojasi, jog Meksika netaiko absoliučiai jokių apribojimų dėl Covido. Deja, tie žmonės pasako tik dalį tiesos. Kitą, svarbią dalį, dėl kurios paprastas žmogus gali likti suklaidintas, jie nutyli. Bet aš čia tam ir esu, kad atskleisčiau tiesą. Be to, šiame pasakojime po Meksiką pakeliausime ne kaip išponėjusios ir į kainas dėmesio nekreipiančios internetų žvaigždės, o kaip paprasti, ribotų finansinių galimybių piliečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją