Tai – natūraliomis sąlygomis susidaręs maždaug 300 metrų pločio kalkakmenio tiltas, po kuriuo teka Kahabono upė briliantinės ir turkio spalvų vandeniu. Tiltas apsuptas daugybe pylimų laiptams, nedidukais kriokliais, su nuotėkiais į vandens telkinį.

Apsuptas vešliu žaliu mišku, Semuk Čampėjus – nuostabi vieta paplaukioti ir atsipalaiduoti. Nors šis miestelis – tampa vis populiaresniu turistų pasirinkimu, patekimas į jį išlieka komplikuotas. Arčiausias miestas nuo Lankvino – Gvatemalos miestas už 4 valandų pavojingo kelio. Vėliau seka 30-ies minučių dar pavojingesnis ruožas, po to – dar 20-ies minučių ėjimas pėščiomis.

Gražiausią vaizdą iš Semuk Čampėjaus galima pamatyti nuo El Mirador – aukščiausios vietos tiesiai virš gražiojo tilto, kur atsiveria nuostabi panorama iš paukščio skrydžio. Tačiau vėlgi – kelias į jį – pats sudėtingiausias ir, atrodo, be pabaigos. Einant juo galėsite išgirsti bei pamatyti beždžiones ir kitus laukinius gyvūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)