Dar kažką papasakoja ir šalyje apsilankę reti turistai. Aišku, jie mato tik tai, ką jiems leidžia matyti nuo jų neatsitraukiantys gidai, tačiau net ir to užtenka nuomonei susiformuoti.

Įspūdžiai apie viešnagę šioje šalyje jau yra rašyti ir perrašyti – nieko jais per daug nenustebinsi. Aš ir pats esu apie ją daug pasakojęs, kalbėjęs per radiją ir net poroje televizijos laidų dalyvavęs. Todėl šįkart susitelksiu ne į pačią šalį, o į bendravimą su mus po visą šalį lydėjusiomis gidėmis.

Žinia, jog Šiaurės Korėjos lankytojai negali po šalį keliauti vieni. Visą viešnagės laiką juos lydi gidai, kurie trumpam atsitraukia tik baigus dienos programą ir grįžus į viešbutį. Turistui iš viešbučio išeiti negalima, kas užraukia visas galimybes net ir trumpam pasitrinti mieste savarankiškai.

Mūsų gidės buvo dvi simpatiškos damutės, besivadinusios Ly Gen Chy ir Chly Len Gy ar kažkaip panašiai. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)