Geriausia yra ištrūkti kur šilta. Štai Pravalturo direktorius, už išviliotus iš žmonių pinigus išvyko šildytis į Antigvą ir Barbudą. Žinote kur tai yra? Karibuose. Aš irgi norėjau vykti su juo, bet kai žmogus nesi laisvas savo profesinėje veikloje, tai pats esi ir kaltas.

Karibai yra nuostabu, Karibai yra jėga. Man jie imponuoja labiau nei visokie baliai ar tailandai. Jie turi kažką tokio, kam neįmanoma atsispirti. Net Žvagulis, pamenu, teisingai dainavo apie kažkokią rojaus salą Karibuose. Štai ir aš prieš pandemiją įgyvendinau savo seną svajonę apsilankyti Kuboje. Nors ji ir nėra tokia rojaus sala kaip aplinkinės salelės, joje labai daug rūpesčių ir skurdo, bet juk tai jų, o ne mūsų rūpesčiai. Mūsų rūpestis yra ten nuvykti ir pasimėgauti egzotika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)