„KDR – didelė šalis, turinti apie 80 mln. gyventojų. Šalyje gausu turistinės veiklos, steigiasi užsienio įmonės. Šalis yra gana saugi, pats nuvykęs stebėjausi, kad jaučiuosi labai gerai. Teko domėtis, kiek lietuvaičių atvyksta į KDR, tai jų atvyksta labai nedaug – 10–20 per metus“, – apie buvusią Prancūzijos koloniją pasakoja T. Mikalauskas.

Pašnekovo teigimu, įspūdingo dydžio šalyje turistai gali apsilankyti ir džiunglėse, ir patirti didmiesčio gyvenimą sostinėje Kinšasoje. KDR patraukli užsienio investuotojams.

„Šalyje gausu natūralių resursų: kobalto, aukso, deimantų. Vykdomas eksportas į Kiniją. Mes, kaip vykdantys kelis projektus šalyje, padedame žmonėms integruotis į tam tikrus sektorius, kuriuose jie galėtų dirbti ar vykdyti verslą“, – apie KDR potencialą kalba T. Mikalauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)