Kelionė traukiniu turi savyje romantikos. Keliaujate greitai, tačiau ne per greitai, kad nepastebėtumėte aplinkui esančių gražių vaizdų. O vakarų Kanados – čia yra vaizdingasis Banfo nacionalinis parkas – lankytojai lepinami ypatingai gražiais vaizdais.

Tiems keliautojams, kurie nenori praleisti nė akimirkos, neįmanoma pasiūlyti nieko geriau už įmonės „Rocky Mountaineer“ kelionės traukiniu paslaugą „GoldLeaf Service“.

Šie traukiniai turi stiklinį kupolą, per kurį svečiai mato virš savęs – tai ypač patrauklu, keliaujant per nuostabius Kanados kalnus. Juose taip pat yra didelė apžvalgos aikštelė lauke, tad keleiviai gali mėgautis grynu kalnų oru ir be jokių trukdžių fotografuoti vaizdingas apylinkes.
„GoldLeaf Service“ užsisakę keleiviai vaišinami šefo paruoštais pusryčiais ir pietumis, o popiet yra vaišinami vynu ir sūriu.

„Rocky Mountaineer“ kelionės traukiniu

Kanados kelionių geležinkeliais bendrovė „Rocky Mountaineer“, su pasididžiavimu siūlanti „GoldLeaf Service“, savo parką papildė dar keturiais naujais vagonais, o 2020 metais bus prijungti dar trys.
Pirmieji keturi keliaus dviem populiariais maršrutais: dviejų dienų kelionė tarp Vankuverio ir Leik Luiso ar Banfo, ir dviejų dienų kelionė tarp Vankuverio ir Džasperio.

Prabangūs traukinių vagonai buvo suprojektuoti ir pagaminti šveicarų traukinių kompanijoje „Stadler“, ir tai yra didžiausia kapitalo investicija „Rocky Mountaineer“ istorijoje. Kiekviename „GoldLeaf“ vagone atsilošiančiose ir šildomose sėdynėse gali važiuoti 72 svečiai.

„Rocky Mountaineer“ kelionės traukiniu

Bendrovės „Rocky Mountaineer“ prezidentas ir generalinis direktorius Steve’as Sammutas savo pranešime sakė: „Mes sąmoningai projektavome šiuos naujus vagonus, kad galėtume pasiūlyti tokį patį pavyzdinį komfortą svečiams visame traukinių parke, taip pat atlikome daugybę inžinerinių patobulinimų užkulisiuose, kurie atspindi mūsų nuolatines pastangas gerinti mūsų paslaugų patirtį ir efektyvumą“.

„Rocky Mountaineer“ kelionės traukiniu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)