Idėja kilo iš noro keliauti nesustojant

Emilija su kelionėmis yra itin artima nuo mažens – kaip pati sako, ji užaugo šeimoje, kur pinigai daugiau buvo leidžiami būtent įvairioms išvykoms, o ne materialiems dalykams.

„Mano draugas ilgiau nei pusę gyvenimo gyvena ne savo valstybėje. Tai turbūt dėl to taip ir išėjo, kad abu esame klajokliai, negalintys vienoje vietoje išbūti per ilgai, – pasakoja E. Malinauskaitė. – Labiausiai patinka keliauti ten, kur šilta, nors mielai kada nors norėčiau paplaukioti ir po ledynus – tik dar ne dabar.“

Būnant Kolumbijoje ir Meksikoje, kur šeima praleido 1,5 mėnesio, jiems kilo idėja po pasaulį keliauti laivu – tai buvo būdas, kuris turėtų leisti vietas tyrinėti nesustojant.

„Nuo idėjos keliauti aplink pasaulį iki jos įgyvendinimo praėjo 2 metai, – prisimena Emilija. – Seniau buvome kelis kartus išsinuomoję motorinius laivus, su kuriais dažniausiai plaukdavome iki mylimos Korsikos salos. Ten visada galėčiau grįžti, turime tik pačius geriausius prisiminimus.

Vėliau nuomojomės burinius laivus. Tai labiau buvo kelionės be tikslo – tiesiog norėjome pabandyti laivus ir kuo geriau išmokti buriuoti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją