Ir čia turiu pagirti ispanų oro linijas, kurios, nors turėjo tam teisę (bilietai buvo neatšaukiami ir negrąžinami), neatsuko nugaros ir grąžino pinigus vaučerio pavidalu. Jis galiojo metus, per kuriuos aš niekaip nesugalvojau, kur galėčiau tą vaučerį išnaudoti (nėra patogu naudotis ispanų oro linijomis, nes jos į Lietuvą neskraido, tad reikia atvykti į Ispaniją ir tik iš jos kažkur skristi).

Galiausiai, kai jau iškilo grėsmė, kad vaučeris apskritai nustos galioti, įsigijau bilietus iš Madrido į Tenerifę. Tačiau pinigų jame dar buvo likę, tad reikėjo sugalvoti ką nors dar. Ir tada kilo mintis nuskristi į neeilinę vietą, kurios dauguma žmonių nežino, jau nekalbant apie lankymąsi joje. (Jos nežinojo, net Pravalturo direktorius, kuris ką jau ką, bet pasaulio šalis tikrai išmano).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)