Kaimynai užsibrėžė trenksmingai paminėti savo valstybės šventę, todėl paruošė plačią renginių programą, kuria pasitiks svečius. Išrinkome TOP 3 programos renginius, kurie vyks sostinėje Rygoje ir kiekvienam paliks įspūdį.

1. Įspūdingas šviesų festivalis „Šviečianti Ryga“

Šviesa – tai dar viena meno forma, kurią latviai įtrauks į savo šventės atrakcijų sąrašą. Įvairios instaliacijos ir autoriniai Europos menininkų darbai papuoš visą Rygą. Nakties metu galėsite grožėtis šviesų sukurtais vaizdais ant miesto pastatų ir sienų, kurie gyvins pasivaikščiojimus naktinėje Rygoje.

2. Netradiciška „Šimtmečio klubų naktis“

Latviški hitai, verčiantys šokti nuo nakties iki ryto. Pasibaigus dienos renginiams – šventė persikels į Rygos klubus, kuriuose bus grojama latviška muzika ir leidžiamos latvių kūrėjų melodijos.

3. Užburiantis pasirodymas „Saulės gyvenimas“

Šviesų pasirodymas, kurio pagrindinis simbolis bus saulė, svečiams parodys Latvijos valstybės istoriją. Vizualinių efektų, garsų ir melodija pripildytas pasirodymas leis pajusti ir pamatyti, kaip Latvija kūrėsi ir kaip ji atrodo šiandien.

Tai yra TOP 3 reginiai, kuriuos rekomenduojame pamatyti šį savaitgalį Rygoje, o daugiau informacijos apie šimtmetį galite rasti interneto tinklalapyje latvia.travel. Lengvai susiplanuoti savo kelionę ir susipažinti su dar nematytomis Latvijos vietomis galite ČIA, o sekdami Instagram paskyrą @EnjoyLatvia atrasite šimtus neregėtų Latvijos vaizdų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt